Olin siis saanut selitettyä kuskille, että haluan hänet tänne maanantaiaamuna kahdeksaksi ja hänhän tulikin heti 08.15 "Mucho trafico!"

Matka konttorille olikin vähän ennakoimaani pidempi. Konttori oli ihan kiva suht. siisti ja ilmastoitu joten ei hätää. Katsoimme paprut henkilöstöpäällikön kanssa läpi ja kaikki oli kunnossa. Sitten tutustuttamiseen. Eli hallintoasiat ja insimnööriasiat joihin meni muutama tunti. Sitten lunssi kahden managerin kanssa. Kiva terassi, loistava ruoka ja mukavaa rupattelua.Alustavasti mietittiin jo niitä Kuuban toimintoja ja päätettiin, että palaillaan asiaan parin viikon kuluttua kun saamma vieraan Havannasta.

Töihin kirjautuminen
Varsinainen hallintohomma olikin sitten sähköpostitilin avaaminen, henkivakuutus, sairasvakuutus ja palkkajärjestelyt. Tätä hommaa toimitti varsin mukava rouvashenkilkö joka oli saanut kielestä päätellen kouluksensa USA:ssa. Puhui täydellistä englantia amerikkalaisella korostuksella. Palkanmaksu olikin helppo nakki loppupelissä. Koko palkka suomeen euroina ja täällä käyttelen Visaa. Luulisi ainakin vaimon olevan tyytyväinen kun laitoin hänet vielä tuohon henkivakuutukseenkin ainokaiseksi edunsaajaksi!
Näiden hommien jälkeen loppupäivä yritykseen ja sen toimintoihin tutustumiseen. Kuski tuli jo paria vaille viisi hoputtamaan, että eikös olisi aika lähteä kotiin. Ihanaa, vaimo soitti kotimatkalla. Kuskin ilme oli hyvä kun aloin tietty puhumaan Suomea. Kuskihan oli jo tottunut siihen, että "outo" kieleni on englanti. Kotiportille päästyämme sain hänet tyytyväiseksi tilaamalla hänet tuohon eteen tiistaiaamuna kahdeksaksi.


Huomiseksi on varattu koko päiväksi sisääntulokoulutusta.
No nyt ei muuta kun shortsit jalkaan ja jugurttiostoksille.