Aamuruuhkassa töihin. Olikin mielenkiintoinen pävä. Aamurutiinit, eli meilit ja sitten tuli mielenkiintoinen juttu. Mennä tuonne tuotantopuolelle koko päiväksi tutustumaan miten tätä hommaa ihan käytännössä tehdään. Vietin siellä aamupäivän. Ruokiksella menimme Sveitsiläiseen ravitolaan meren rannalle. Lounaaksi oli päivän tarjous, eli salaattilautanen, pääruuaksi paistettua kanaa ja mausteperunoita ja jokin mielenkiintoinen majoneesisalaatin oloinen lisäke. Ruoka oli hyväää, ei loistavaa mutta kiva syödä ja rupatella siellä palmun alla katsellen Mare Caribea, ei pöllömpää. Kyllä siinä huonompikin eine olisi mennyt.

No hommiin takaisin ja sinne tuotantopuolelle. Selvitin koko mallina olleen keissin ihan ensimmäisistä yhteydenotoista tarjousten kautta sopimukseen. Kun katsoi paperit ja miten se itse homma tehtiin, niin pääsi aika hyvin kärryille kokonaisuudesta. Huomenna on sitten matkahommia. Andres M tulee hakemaan tuosta alhaalta jo 06.30 ja lähdetään saaren eteläkärkeen. Huomenna näkee sitten työjuttujen lisäksi yhdellä silmäyksella Atlantin ja Karibian meren.
HR-osastolla oli mennyt puihin joku diili Espanjan-opetajasta mutta homma jatkuu. Itse olen saanut netin kautta kaksi huonoa tarjousta. Kumpikaan ei ollut opettaja.

Ruoka
Ruoka on paljolti sitä, että aamulla jotain ja töissä lunssi tilanteen mukaan. Tähänmennessä ollut kaksi kunnon lunssia muut enemmän tai vähemmän pikaruokia tai kanasalaatteja. Kotona en ole vielä kertaakaan laittanut kunnon ruokaa vaikka keittiössä kaikki kamat onkin.

Perusruoka kotona on maitokahvi, lätty ja jugurtti. Voita en ole syönyt kertaakaan tänne tultuani. Vaihdoin sen kaatonokan avulla pullosta kaadettuun oliiviöljyyn.  Lättyinä on täysjyvä Pitaleipä:

Tuo integral ilmeisesti tarkoittaa sit, että kaikki mukana. Melkoisen tummaa. Hiilareita 5%

Jugurtiksi on valikoitunut kaksi vaihtoehtoa. Viinirypäle ja Pina Colada:
Todella hyviä ja hiilareita 5.5%

Hedelmähyllystä löytyy valmiiksi kuorittuja ja paloiteltuja juttuja:

Ylhäällä banaani, oikealla hunajamelooni ja vasemmalla hedelmä X

Kahvina on tuttu ja turvallinen Nescafe. Onneksi on mukana muutama paketti niitä Lidl- hapankorppuja. Oikein kuin iskee koti-ikävä, voi katsella perheen kuvia ja mutustella hapankorppua.

Kiloista en tiedä mutta tulotarkastuksen reilusti yli 200 paunaa on kyllä pudonnut. Heti tultuani ostamani isomahamieshousut on jo ihan oikeasti lököt.

No nyt lukemaan.......