Tänään taas aamulla heräsin kuuden pintaa siihen kukkoon. Ensimmäinen ajatus oli, että eikö tässä nyt saada mitään tolkkua tähän tilanteeseen vaikka paikalla on 2-3 miljoonaa käsiparia. Pitääkö sitä hemmetti soikoon aina itse!
Katsoin ulos ja siellähan meidän security/talkkari nuokkui puoiliunessa tuolissaan eikä kukko häntä ainakaan häirinnyt. Sitten muistin eilen hommanneeni pienen öljymaalauksen jossa on kuvatuna se mitä välillä ajattelen kun olen nyt töissä kuunnelut ihmisiä ja opiskellut tätä juttua. Odota hetki....

En tiedä mikä tuli kun tuon kuvan näin mutta se oli pakko saada. Osa näistä kollegoistani hoitaa tätä Dominikaanista Tasavaltaa ja Haitia. Ero kuulemma melkoinen. Minulle ilmoitettiin heti, että olen mukana Haitin keikoilla kun niitä tulee jotta näkisin jo ennen Kuubaa mitä se on kun kaikki ei ihan heti toimikkaan.

Tänään sitten ennätys 10 tuntia Espanjaa ja luulen, etten enään osaa edes sitä Epsanjaakaan. Minulla on sellainen metodi nyt harjoitellessa, että luen kielioppipainotteisesti ja teen sitten harjoituksia. Kun tulee ongelmia, niin menen tuonne Gilberton kämppään ja kyselen korjauksia.
No toivottavasti jo viimeistään tiistaina saisi sen opettajan. Nyt niitä on jo kaksikin ollut tyrkyllä mutta kun kumpikaan ei ole opettaja.

Iltapäivä on jo niin pitkällä, että lämpötila alkaa kolmosella. Tänään lienee välipäivä tässä itsenäisyysviikonlopuusa. Huomenna sitten oikein karnevaalit!

Taidan mennä shortsit jalassa kauppaan kynsisaksien hakuun. Täällä "yläkaupungilla" tuskin kukaan on shortseissa.