Aamulla josku 8-aikaan oli niin lämmintä, että päätin jättää pallottelut väliin. Liian kuuma kun jo ammusta yli 20.

Lähdin lenkille ja ajattelin  paikata sitä kuvien vähyyttä. Ensin tästä kävellen ostarille ja siitä yleisöautolla rannalle. Ranta on useita kilometrejä pitkä ja siinä on vanhoja linnoitusrakennelmia Kolumbuksen ajoilta. Rakennelma osin aivan hajalla ja jokapaikasssa roskia.

Siinä sis Kolumbuksen rakennuttamaa linnoitusta, mutta kun kaveri on tarvinnut teltalle paikan. Oikein kiviseinä valmiina ja maisematkin kutakuinkin kohdallaan. Missähän muualaa nistit asuvat vastaavissa maisemissa?

Tuosta kun laskeutuu alemmaksi alkaa näyttämään tältä.

 

 

 

On siellä välissä rauhallisempaakin

Ihan kiva biitsi keskellä kylää. Vesi ei ole läheskään niin puhdasta kuin kaupungin ulkopuolella.

 

Satamassa oli yhteensä kolme paattia. Hassua ajatella, että tämä on se Caribbean Cruise-juttujen yksi kohdemaa. Kaupungilla oli sen verrran kukkahattutätejä, ettei siellä oikein viihtynyt.

Puistot siinä rannan ja tien välissä on osin ihan siistejä ja kivoja.

Nuo "tiet" liittyvät niihin vanhoihin linnoitusjuttuihin.

 

Tuolta siis näyttää tuo ulkoiluranta. Päivisin hieno paikka mutta iltaisin en sinne mene. Melskatkoon nistit ja kääntäjät siellä ihan keskenään.

Tänään tuli pari mielenkiintoista juttua vastaan.

Poliisilla (en tiedä mikä poliisin osasto tämä on) oli vahdin vaihto. Iloisen näköisiä veikkoja. Varustuksena ainakin katkaistu pumppuhaulikko tai Kalashnkov sekä luodinkestävät liivit. Pikkupyssyä, pamppua, tainnutinta jne ihan riittäväsi. Jos tietäisin miten sanoa Espanjaksi " HEI ÄLÄ MULLE RUPEE!!!" olisin jättänyt sen sanomatta.

Jos joku lukijoista olisi kiinnostunut käsintehdyistä sikareista, niin tuoltahan niitä saisi. Asiakas valitsee yhdessä tekijän kanssa sopivat lehdet ja sitten sovitaan minkälaisia ja kuinka paljon.

 

Eli Serranot ovat olleet jo täälläkin. Sitten vielä sivistävä kielivinkki: Tupla L kuten tuossa Pollo:ssä lausutaan J:nä. Eli se lausutaan "Pica pojo don Serrano"

 

Tältä näyttää sitten keitetty jukka. Venetsuelalainen kaverini muuttaa pois. Teki tänään Venetzuelalaisen ruuan johon kuului alkuruokana Jukkakeitto, Yuca Sopa.