On ollut hieman kiireitä eikä aikaa kirjoitella, Viikko meni loppupelissä ihan putkeen. Sain perjantaina hyvää palautetta tähänastisista tekemisistä. Nostin pienen metelin kun sitä opettajaa ei ole näkynyt. Loppupelissä asia saatiin järjestykseen ja lähes haluamani opettaja tontille. Opella kaksi tutkintoa joista toinen englannin-kielestä ja toinen historia-kulttuuri-jostain.

Olipa mukavaa aloittaa homma todellisen ammattilaisen kanssa. Meillä oli juuri sellainen 9-tunnin tutustuisrupeaman. Käsittämätöntä miten mukamas fiksu ihminen on painiskellut lähes mitättömien asioiden kanssa menettäen jopa yöunensa! Ihan oikean open kanssa pystyy avaamaan mahdottomalta tuntuvia solmuja hyvinkin lyhyessä ajassa. ELÄKÖÖN OPET!

Sain ekan asiakkaan hoidettavakseni. On sitten yritys jossa ei puhuta englantia. Arvatkaapas jännittääkö?

Oli ensimmäiset vieraat kylässä. Minulla on kehitelmä käynnissä Suomen ja EU:n koneistojen kanssa. Meidän konsuli soitti ja kysyi tapaamispaikkaa jossa voisimme vielä tarkastaa pari juttua. Tapaaminen piti olla ennen kun häippäsen täältä ensiviikoksi jolloin täälläkin olisi tärkeitä juttuja. Sanoin, että poikkea meilla ja hänhän kurvasi vaimonsa kanssa kylään. Juotiin kaffetta ja puhuttiin suomea. Ihan kivaa vaihtelua.

 

Nyt sitten laukun pakkaaminen jotta kaikki on varmasti mukana ensiviikolla kun ollaan Havannassa. Vähän perhosia vatsassa mutta ei enään juurikaan stressiä kiitos tuon open.

Taitaa tulla viikon tauko kun sieltä ei ole nettiyhteyksiä.