Töissä oli amupalaverien (juorujen) jälkeen pelkästään tylsää. Lähi-ihminen Keyla oli poissa ei oikein ketään jonka kanssa jutella. Jossain vaiheessa juttelin meidän Kuuba-asiantuntijoiden kanssa. Se oli kivaa ja todella antavaa. Käsitittämätön määrä Kuuba-tietoutta!!!!! KuubaSi.fi voi vain haaveilla!!!!!!!!

Iltapäivällä syömääm joka oli todellinen mahtipettymys. Ruokiksen jälkeen duuniin eikä oikeesti mitään tekemistä kun yksikään viidestä tärkeästä ihmisestä ollut ympärillä. No puuhastelua. Päivä päättyi.

Menin ostamaan koripallon. TODELLA hyvä juttu. Kotiin tullessani pompottelin ihan innoissani. Olen ajatellut mennä tuohon parin korttelin päähän koriskentälle jossa usein pelailee jotain 30+ senioreita.

Tänään tapahtui paljon töiden jälkeen
Tullessani kotiin sain uteliaita katseita "Babasta", eli paikallisesta. Töiden jälkeen menin suihkuun ja vihdoinkin paikallisessan. Tilasin "Una cider, por fa for". Baarimikko kaivoi esiin tupakkatarjottimen ja kysysi "Con menthol?".
Olipas vitsit vähissä. Onneksi baaritiskillä seissyt vanhempi herrasmies sanoi, "Ex cuse me, I trandslate" kohta olimmekin kavereita parhaammasta päästä tämän herrasmmiehen kanssa. Juttelimme pitkään koska hän halusi harjoitella englantia ja minä espanjaa. Jossain vaiheessa hän kertoi olevansa juuri eläkkeelle jäänyt kenraali. Sen verran osaan jo espanjaa, että kysyin, oliko vahingossa  mennyt korpRAALI ja kenRAALI sekaisin. Ei ollut sanoi kaveri ja näytti kortin. Ei todellakaan menneet sekaisin. Hyvä etten hypännyt (alikersantti) jakkaralta tekemään kunniaa!
No illan edettyä "kentsu" ehdotti pöytään siirtymistä. Mentiin jonkun paikallisporukan pöytään jossa puhe oli alkuunsa ihan ymmärrettävää. Voitte arvata, että siitähän ei saanut muutaman jälkeen mitään selvää. Todella mukava ja opettavainen ilta. Sovittiin, että viikon päästä perjantaina sama uusiksi.

Ei muuta kun kotiin epsanjan läksyjen pariin. Onneksi Gilbetrto tuli tontille ja päästiin jutustelemaan englanti/espanjasösössä. Sössön jälkeen olikin sopiva fiilis kirjoitella nettiin. Olipa taas kokonaisuutena kiva päivä kun kaiken sekaan mahtui kuitenkin kaksikin puhelua kotin asti. Kiitos kotiväki ja MS.