Aamu alkoi suihkulla jonka aikana päätin, että nyt tai ei koskaan. Suihkun jälkeen laitoin aurinkorasvat, shortsit ja hihattoman t-paidan. Ei muuta kun koriskentälle!!!!!!

Kenttä oli lähes tyhjä kun menin sinne. Todella makeeta ottaa pientä hikeä ja kokeilla pelaamista hieman lämpöisemmässä. Näytti, ettei muut kundit edes hikoile aamun kylmyydessä? Lämpö alkoi noin 20.asteesta ja nousi tunnissa varmaankin johonkin 25 asteeseen. Join koko treenin ajan paljon vettä. Noloa kun useat ihmiset pysähtyivät katsomaan kun ihan tykkänään väärän värinen mies oli korista pelaamassa. Pelkäsin kuolevani joten lähdin hyvällä mielellä kotiin. Suihkuun ja lukemaan. Hikoilin varmaan pari tuntia vielä treenin jälkeenkin. Huomenn ammulla heti uusiksi ennen kuin tulee kuuma.

Kaupassa
Kyllästyin lukemiseen ja lähdin kauppaan. Ajattelin tehdä sellaita, että ostan jonku kirjan ja kirjoitan sen vihkoon "auki" Eli käännän tarvittavat sanat ja rakenteet ja teen siitä itselleni luettavan. Sieltä löytyikin sellainen kirjasarja jossa oli mailmankirjallisuuden klassikoita nuorisolle. Eli kirjoitettu yksinkeraisemmalla kielella ja typistetty. Ei huono. Sieltä valikoitui El Viejo y el Mar, Eli Henningwayn Vanhus ja Meri.

Jotenkin tuntuu, että tuo latinotyttöjen hymyikly ja lirkuttelu on heillä jo syntyessään:

Tämä neiti bongasi minut vaunuistaan ja heti alkoi jokellus ja kikatus! Kappareissulla ostin kaupan ravintolaosastolta kanaruoka- ja salaattiboksin + vesipullos. Tuo on siis lämminruoka joka syödään kaupan ulkopuolella terassilla. Hinta noin 3€.

Mukava lukea kommenttejanne. Laittakaa niitä vaan lisää. Kuvia on toivottu lisää ja niitä laittelenkin. Tietysti parhaat kuvat jää aina ottamatta kuten tänään kentällä kun ei ollut kameraa.

Välillä nettiongelmia toivottavasti asia saadaan kuntoon ensi viikolla.